van testen naar doen

bouwstenen voor Smart Mobility

De afgelopen 9 jaar heb ik in het domein van mobiliteit een aantal zeer innovatieve projecten mogen leiden. Projecten waar belangrijke bouwstenen zijn ontwikkeld voor de mobiliteit van de toekomst. Projecten waar ik samen met collegae uit het internationale Smart Mobility werkveld tot aansprekende resultaten mocht komen. En waar waardevolle samenwerkingsrelaties zijn gesmeed.

Mobility40

Onder het label Mobility40 wil ik mijn opgebouwde expertise, ervaring en vaardigheden inzetten bij Smart Mobility projecten. Als vervolgstap op de mooie dingen die ik al gedaan heb. Smart Mobility projecten waar de stap van testen naar doen gezet gaat worden. Waar we samen verder kunnen werken aan de toekomst van mobiliteit.  Van testen naar doen.

meer weten?

over hoe BOSMA Management en Advies kan bijdragen aan uw project, programma, product of dienst? Neem dan Contact op; ik kom graag bij u langs voor een bak koffie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.