resultaatgerichte innovatie

Mobility40 is mijn kijk op de toekomst van mobiliteit, maar ook een beproefde methode om de juiste stappen naar die toekomst te zetten. Mobiliteit is een eerste levensbehoefte. Na internet, televisie, telefonie, energie, stromend water en een dak boven ons hoofd. Ik vind daarom dat mobiliteit altijd en overal voor iedereen beschikbaar moet zijn. Maar mobiliteit zorgt ook voor druk als het gaat om veiligheid, doorstroming, milieu en ruimte. En niet iedereen kan mobiliteit betalen.

samen ideeën realiseren

In de mobiliteit van de toekomst spelen integraal organiseren, autonome functies en van bezit naar gebruik (bijvoorbeeld vaker leasen dan kopen) een belangrijke rol. Daarom moeten we naar integratie van mobiliteitskolommen kijken en best practices gebruiken uit andere domeinen die innovatieve IT toepassen. Samenwerken met overheden, kennisinstellingen en bedrijven om tot ideeën te komen. Ideeën die we vervolgens samen kunnen realiseren.

mooiste route naar de mobiliteit van de toekomst

Met de Mobility40-methode geef ik vorm aan het proces ‘van idee tot realisatie’. Om zo Smart Mobility producten en diensten via overzichtelijke en resultaatgerichte stappen met elkaar te verbinden. Gericht op samenwerking en integratie, met opschaling en continuïteit als resultaat. Voor een toekomstvaste bereikbaarheid van iedere regio.

benieuwd geworden?

Wilt u meer weten over hoe ik, met de Mobility40-methode, Smart Mobility diensten operationeel wil maken? Neem dan Contact op. Ik praat u graag bij tijdens een kop koffie.