de reis begint

Voor mezelf beginnen. De start van mijn eigen bedrijf. BOSMA Management en Advies. Actief in het domein van mobiliteit. Onder het label Mobility40.

Als Smart Mobility expert werk ik het liefst aan projecten op het snijvlak van publieke en private partijen aan de ene kant en nieuwe technologie en innovatieve verkeers- en mobiliteits-diensten aan de andere kant.

van Economie 4.0 naar Mobility40

Met als vergezicht een toekomst voor mobiliteit waar slimme wegkantsystemen en slimme voertuigen autonoom met elkaar samenwerken. Waar in de meeste gevallen geen mens meer aan te pas komt. Een vergezicht wat ik Mobility40 noem.

Ik relateer met Mobility40 aan de wereldwijde trend van Economie 4.0. Digitalisering in combinatie met nieuwe technologieën, het Internet of Things, big data en kunstmatige intelligentie. Een digitale ontwikkeling die we ook terug vinden bij mobiliteit.

Smart Mobility

Door de enorme ontwikkelingen op het gebied van data en het Internet of Things, kunnen we een exponentiële groei verwachten van “Smart” toepassingen. Smart Mobility, Smart City, Smart Infrastructure, Smart Logistics, Smart Retail, Smart Home, Smart Healthcare.

Self driving autonomous intelligent cars

Toepassingen waar we kunnen en moeten leren van elkaar. Waar de IT industrie een belangrijke rol speelt om lessons learned in het ene domein toe te passen in andere domeinen. Zodat we niet steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

we kunnen meer dan we denken

Met BOSMA Management en Advies wil ik helpen de brug te slaan tussen de inhoudelijke kolommen binnen Mobiliteit, maar ook de verbinding te leggen met andere IT domeinen als het gaat om de toepassing van nieuwe IT technologie.

Want we kunnen meer dan we denken. Als we de krachten bundelen, over elkaars schutting kijken en vooral samen willen werken om het vergezicht Mobility40 werkelijkheid te laten worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.