Optimale verkeersafhandeling rond WMoN

In dit project realiseren we een Operationeel Mobiliteit Centrum wat we tijdens de opening van Westfield Mall of the Netherlands willen inzetten.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een totaal vernieuwde Mall, met meer ruimte voor bedrijven en parkeercapaciteit. In een gebied waar nu al heel veel verkeer rondrijdt.

We willen daarom met inzet van een OMC zorgen voor een optimale verkeersafhandeling rond Westfield Mall of the Netherlands. Door intensief samen te werken als het gaat om het bereikbaar houden van de Mall en tegelijk te voorkomen dat de wegen rond de Mall dichtslibben.

Als projectleider Smart Mobility, namens gemeente Leidschendam, ben ik trekker van de werkgroep “Operationeel Mobiliteit Centrum” waar we, ten behoeve van de opening van de Westfield Mall of the Netherlands, de samenwerkingen ontwikkelen die nodig zijn om de bestaande bereikbaarheidsmaatregelen verder te versterken.

Zodat de ambitie van WMoN voor de toekomst wordt ondersteund, zonder tot onacceptabele overlast voor de omgeving en het verkeer te leiden.